Настаняване

Апартамент с две спални и морски изглед

Апартамент с изглед към морето А22

Утрините ви могат да започнат с чаша кафе и чудесен изглед море. Двуспалният апартамент с морски изглед е разположен на втория етаж на комплекса и е с гледка към морето, басейна и градината. Разполага с дневна, две спални помещения и оборудван кухненски бокс. Котлони, микровълнова, хладилник, електрическа кана и кухненски съдове са на ваше разположение, за да приготвите любимите си ястия. Апартаментът е със самостоятелен вход и уютна веранда.

10
кв.м
0
етаж
0
спални

Делукс апартамент с тераса А5

Почувствайте се като у дома си благодарение на отличните удобства, които сме осигурили. Двуспалният супериорен апартамент се намира на първия етаж и предлага изглед към басейна и градината. Освен с две спални помещения, разполага с уютна дневна и оборудван кухненски бокс. За да приготвите храна, на ваше разположение са котлони, микровълнова, хладилник, електрическа кана и кухненски съдове. Апартаментът е със самостоятелен вход и просторна веранда.

10
кв.м
0
етаж
0
спални

Делукс апартамент с тераса А5

Ваканционен апартамент с тераса А1

Ваканционен апартамент с тераса А1

Всичко необходимо за пълноценна почивка ще бъде на една ръка разстояние от вас. Едноспалният супериорен апартамент се помещава на първия етаж в комплекса и е с изглед към басейна и градината. Разполага с дневна, спалня и оборудван с всичко нужно кухненски бокс. Използвайте наличните котлони, микровълнова, хладилник, електрическа кана и кухненски съдове, за да си приготвите нещо вкусно. Апартаментът е със самостоятелен вход и слънчева веранда.

10
кв.м
0
етаж
0
спалня

Ваканционен апартамент с тераса А4

Осигурили сме всички необходими удобства, за да се чувствате комфортно по време на целия ви престой. Стандартният двуспален апартамент се намира на първия етаж и предлага гледка към басейна и градината на комплекса. Освен с две спални, разполага с дневна и обособен кухненски бокс. Ако искате да приготвите сами храната си, използвайте наличните котлони, микровълнова, хладилник, електрическа кана и кухненски съдове. Апартаментът е със самостоятелен вход и има веранда.

10
кв.м
0
етаж
0
спални

Ваканционен апартамент с тераса А4